Finn den beste nyfødtfotografen i Oslo

Når du prøver å finne den beste nyfødtfotografen i Oslo, kan det lett føles overveldende. Men det er faktisk noen enkle trinn du kan følge for å finne den rette fotografen for deg og din familie.

Det første spørsmålet du bør stille deg selv er hva slags bilder du ønsker.

Vil du ha klassiske poserte bilder i studio, eller vil du heller ha mer naturlige bilder utendørs eller hjemme? Kanskje du vil ha hele familien med på bildene? Tenk nøye gjennom hva dere ønsker dere, slik at du kan finne en fotograf som kan levere dette.

Liker du stilen?

Når du har en mer konkret idé om hva dere ser for dere, kan du begynne å se på porteføljen til fotografene du vurderer. De fleste profesjonelle fotografer har en nettside med et galleri av utvalgte bilder som skal representere arbeidet deres. Se nøye på bildene og vurder om du liker stilen. Er den gjennomgående? Får du en følelse av at det er noe spesielt med bildene? Stol på magefølelsen din når du vurderer fotografens arbeid.

Galleri

Det kan også være en god idé å spørre om å få se et helt galleri fra en fotografering. Dette vil gi deg et bedre inntrykk av hvor dyktig fotografen er, enn å bare se på de beste utplukkede bildene på nettsiden eller Instagram.

Sosiale Medier

Husk å sjekke om fotografen er aktiv på sosiale medier, spesielt på Instagram. Se etter bilder som ligner på de du likte på nettsiden, og sjekk om fotografen har en gjennomgående stil. Hvis fotografen har en stil som er lett å gjenkjenne, er det ofte et godt tegn på at de er faglig trygge.

Google Reviews

Til slutt, når du har funnet noen fotografer du liker, kan du sjekke om de har tilbakemeldinger på Google. Dette er generelt sett tryggere enn å bare se på tilbakemeldinger fra tidligere kunder på nettsiden, da disse ofte er nøye utvalgt for å representere det beste.

Når du følger disse trinnene, er du nærmere å finne den beste nyfødtfotografen i Oslo for deg og din familie.

Interiør av et babyrom med et stort bilde fra nyfødtfotografering som henger over senga.


SHARE THIS POst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

READ THE POST

A behind-the-scenes of when we took our own family pictures. 

How we took our own family pictures

READ THE POST

See the impact a changing aperature/f-stop makes to an image.

Aperature basics and comparison: f1.4 - f4.0

READ THE POST

There is the perfect photographer out there for any family. Read how to find "the one" for your family.

How to find the best family photographer

Read the post

Why learning how to take beautiful photographs any time of the day and year made all the difference.

Why I don't like golden hour

The Blog