er du klar for nye og nydelige familiebilder?

English

norsk

OG FILMING

fotografering

Etter å ha fotografert utallige familier i løpet av de siste årene, og å ha fått tilbakemeldinger om hva disse bildene betyr for dem - har jeg virkelig skjønt den umåtelige verdien av å lage familieminner. Alle fotograferinger har de - de forventede, intime, eller morsomme øyeblikk som du kommer til å verdsette for alltid.
Klemmen som 2-årigen din gir deg, smilet til babyen din når du kiler henne. De stille øyeblikkene når dere er sammen som familie. Latteren til alle når dere prøver å fange barna.

Disse bildene handler om mer enn å dokumentere familien din i denne fasen av livet. De handler om å feire kjærligheten dere har for hverandre og å la deg realisere hva som egentlig betyr mest i livet.

å lage bilder som minner på denne fasen av livet

er du klar for å la meg fange familieminnene deres?

I et nøtteskall... vi hopper over ubehagelige , oppsatte familiebilder.

Vi hopper rett inn og kommer til de gode, ekte øyeblikkene. Alle fotograferinger kommer også til å inkludere et tradisjonelt "bestemor"-bilde, hvor alle ser på kameraet (fordi det er det bestemor forventer, ikke sant?).
Derfra vil vi "go with the flow"; og jeg lover dere, det kommer alltid til å bli fantastisk fint.
PROSESSEN

neste steg

Når du har tittet rundt på nettsiden min, lest litt på bloggen eller tatt en titt på Instagram og du liker det du ser, kan du ta kontakt og vi planlegger den perfekte fotograferingen for familien deres.

ta en titt og bli kjent med meg

La oss bli kjent med hverandre

prosessen

neste steg

Når du har bestilt fotograferingen, kommer jeg til å sende deg en detaljert guide som hjelper deg med å forberede familien din. Jeg er alltid her for å hjelpe deg med det du lurer på.

nå begynner det å bli gøy

Bestill fotografering

prosessen

neste steg

Du kommer til å elske kundeklesskapet mitt med et nesten uendelige utvalg av antrekk til mammaer og barna. (Beklager pappaer!) Dere kan låne alt dere ønsker og jeg tar gjerne med et utvalg. 

la oss finne de perfekte klærne

Valg av antrekkene

prosessen

neste steg

Om du allerede kjenner et sted du ønsker å bruke, eller er åpen for innspill, vi kommer til å finne det perfekte stedet for den type bilder dere drømmer om.

la oss bestemme hvor vi møtes

Valg av sted

prosessen

neste steg

Endelig kommer vi til å møtes- yay! Om vi treffes et sted utendørs, eller hjemme hos dere - husk at den eneste jobben dere har nå er å slappe av og ha det gøy. Og jeg tar meg av resten!

la oss lage minner

Den store dagen

prosessen

neste steg

Dere kan forvente å få bildene i et nettgalleri innen to uker etter fotograferingen. Så kan dere selv bestemme hvilke bilder dere ønsker å kjøpe.

forvent noen tårer

Bildene er her!

prosessen

My Work

familiefilm høydepunkter 2019

julekos hjemme

utendørs familiefilm

UTFORSK NOEN AV FAVORITT-videoene MINE

Signatur- arbeid Video

elise k.

Småbarnstiden går alt for fort og det er en hektisk hverdag så det er sååå viktig for meg å ha bilder som dette å se tilbake på for å huske denne tiden. Og på en eller annen måte klarte du å få frem begge barnas personligheter på bildene!!

Tusen takk
for at du kapret familien vår så vakkert.

se neste tilbakemelding

trine g

Nicola er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale Nicola på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!

De fineste bildene man kan tenke seg

view next testionial

hva kundene mine sier

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS —

FAQ

Nr. 1

NR. 2

Jeg lover å levere bildene til dere innen 2 uker etter fotograferingen. (Men er ofte ganske mye kjappere.)

NR. 3

Dette er litt forskjellig fra fotografering til fotografering. For en familiefotografering kommer dere mest sannsynligvis til å få mellom 40 og 50 bilder. For en nyfødtfotografering kommer dere mest sannsynligvis til å få mellom 20 og 30 bilder.

Nr. 4

Om dere kjøper alle digitale bildefilene, får dere i tillegg en boks med alle bildene i 13x18 print. Ta kontakt om dere er interessert i andre print-produkter; og vi kommer til å få det til. 

NR. 5

Jeg er helt trofast i at alle problemer kan løses ved å snakke om det. La meg vite hva det er og jeg kommer til finne en løsning som dere er fornøyd med. 

Nr. 6

Om en av familiemedlemmene blir syke er det bare å gi meg beskjed og vi finner en ny dag. Om dere trenger å flytte fotograferingen av andre grunner er det best å la meg vite så fort som mulig og vi finner en løsning. 

Nr. 7

Ja, absolutt! Jeg elsker å reise og kommer til å fly jorda rundt for å fotografere deg og familien din. Ta kontakt og vi får det til å skje!

as seen on

FORESPØRSEL

Inquire

priser

Det koster 2500kr å bestille en fotografering med meg. Inkludert er en 30-siders guide, bruk av kundekleskapet mitt, selve fotografering enten hjemme hos dere eller på et sted utendørs, og en plass på VIP-kundelisten min.

Bilder og/eller video er ikke inkludert i denne prisen. Du finner en detaljert prisoversikt her:

Er du klar til å booke?

Priser

Grab Your Guide

A lot of moving pieces go into planning a wedding day timeline and we know it can be overwhelming! Grab our free guide to plan the perfect timeline for your day. 

paste your mailing list code here