bedrifts-fotografering

norsk

English

Etter å ha jobbet som fotograf for små og mellomstore bedrifter i noen år kommer jeg daglig over eksempler på hvordan bilder kan jobbe for - eller imot - deg og merkevaren din.  

Det holder ikke å tilby kundene dine et topp produkt eller en verdifull tjeneste - om måten disse er presentert på f.eks. nettsiden din, ikke er på sammen nivå. Verdien som profesjonelle bilder og videoer har for markedsføringen din er høyre enn mange tror.


profesjonelle bilder og videoer styrker merkevaren din

Den største forskjellen profesjonelle bedriftsbilder gjør er at de øker oppfattet verdi av et produkt eller en tjeneste. Jeg jobber sammen med bedrifter for å virkelig bli kjent med personene og verdiene bak, for å levere akkurat de bildene deres bedrift trenger.

Vi jobber tett sammen før selve fotografering, for å samkjøre hele prosessen og gjøre den så effektiv som mulig. 

Planlegging og styling av fotograferingen er en viktig del av samarbeidet. Her utarbeider vi den riktige følelsen og "vibe'n" av merkevaren din.neste steg

Dette er bare det første, men et veldig viktig steg i å sikre at du får akkurat de bildene/ videoene din bedrift trenger.
 

hva trenger bedriften din?

du svarer på et spørreskjema

prosessen

NESTE STEG

Jeg elsker å planlegge og vi kommer til å planlegge fotograferingen fra start til slutt. Slik er vi sikre på at vi har de samme forventningene og blir enige om ting på forhånd.

det er aldri nok planlegging

vi planlegger fotografering

PROSESSEN

NESTE STEG

En ordentlig tidslinje er viktig for å sikre at vi ikke går på overtid eller over budsjett. Det er ingen som ønsker dette. 

timeline, anyone?

Timeline creation

PROSESSEN

NESTE STEG

Lokasjonen er en viktig del av å skape den riktige stemningen i bildene dine. Produktfoto kan gjøres i mitt studio, miljøbilder tas ofte i bedriften deres. Eller vi finner en helt annen lokasjon.

la oss finne det perfekte stedet

valg av
Lokasjon

PROSESSEN

NESTE STEG

Riktig styling har muligheten til å forsterke historien du vil fortelle med bildene dine. Minimalistisk, tøff og maskulin, naturlig og organisk? Hva er stilen deres?

Styling forteller historien deres

Styling

PROSESSEN

NESTE STEG

Det hjelper alltid å se noen eksempler av hva vi vil oppnå. Du kommer til å få en personalisert Pinterest-board som vi kan bruke som inspirasjonskilde for fotograferingen din.

bli inspirert

Inspirasjon

PROSESSEN

NESTE STEG

En shotlist er en av de viktigste tingene vi trenger på selve dagen (rett etter kameraet). Den kommer til å være vår guideline gjennom fotograferingen og sørger for at bi blir fokusert og "on track".

struktur og forventninger

Shotlist

PROSESSEN

NESTE STEG

Endelig er dagen her. Med all planlegging og forberedelser vi har gjort i forkant kommer dette til å gå helt strålende. Jeg tar meg av alt, slik at du kan slappe av og nyte opplevelsen.

nå er tiden der

selve fotograferingEN

PROSESSEN

NESTE STEG

Dette er hva dere har ventet på og som vi har jobbet hardt for. Bli klar til å løfte merkevaren din til nye høyder med profesjonelle bedriftsbilder og videoer.

ikke noe mere venting

bildene deres er klare

PROSESSEN

se bildene

personlig trener

se bildene

Legekontor

portefølje

se bildene

 konsulent-selskap

foto

skobutikk

se bildene

portefølje

Video

...dette er faktisk ikke slik det begynte. Jeg har aldri drømt om å bli fotograf - men å ha blitt det er en av de beste tingene som har skjedd meg (ved siden av familien min, selvfølgelig - og sjokolade - og god mat - og fridager på stranda).

Da jeg sa opp jobben min som IT-konsulent for noen år siden realiserte jeg at det var uendelige muligheter som lå foran meg. En ting  fulgte etter det andre and here we are. I 2020 ble jeg utmerket som en av TOP 50 internasjonale fotografer av "Lifestyle Photographer Association" og i TOP 10 i 2022. Flere av bildene mine er utmerket internasjonalt og publisert i forskjellige publikasjoner og nettsteder. I tillegg underviser jeg andre fotografer innen video og SEO.

alt begynte med en drømm. Nei vent... 

vis meg mer

Med min so-me-pakke kommer du aldri til å stresse igjen med å finne de beste bildene til å poste. Pakken inneholder 30 unike bilder av din bedrift, tjeneste eller produkt.

Jeg har løsningen for deg!

Syns du at det er vanskelig å finne gode bilder for Instagram?

Da vi åpnet vår nye nevrologiske klinikk, visste jeg at vi trengte profesjonelle bilder til nettsiden vår. Bildene som Nicola leverte er uten tvil en av de beste investeringene i klinikken vi har tatt.

"En av de beste investeringene!

hva kundene mine sier

Fotografering starter på 2000kr for en enkel flatlay eller et portrettbilde, og på 10 000kr for en lifestyle bedriftsfotografering.
Video begynner på 15 000kr.

For detaljer, klikk under.

ER DU KLAR TIL Å BOOKE?

Priser

priser