nyfødt-fotografering

bilder som minner om denne fasen av livet

Er du gravid med ditt første barn? Eller ditt andre? Eller kanskje det tredje? (Det fjerde tør ingen å spørre om. ;) Jeg husker så godt alle mine forventninger og drømmer jeg hadde da jeg ventet mitt første barn. Så ble han født - og barseltiden traff meg som en bombe. Men likevel realiserte jeg at denne klisjeen, dette alle snakker om, at denne tiden med den bittlelille nyfødte babyen går_så_fort og at den aldri kommer tilbake, er sant. Og at du for alltid vil takke deg selv for at du har  dokumentert denne lille babyen.
Derfor får dere de mest vidunderlige nyfødtbilder, med minst mulig ekstra styr og stress for dere, når dere bestiller nyfødtfotografering med meg. 

Vi fotograferer hjemme hos dere og bildene dere får er naturlige og ekte.Vil dere ha bilder av den nyfødte sammen med sine søsken og foreldre, eller alene - sovende eller våken - 5 dager gammel eller 6 uker? Hele barselperioden egner seg perfekt til denne typen naturlig nyfødtfotografering. 

En til to uker etter fotograferingen kommer jeg tilbake til dere for å vise dere bildene deres og alle måtene dere kan printe bildene deres på. Dere kan bestille fine-art forstørrelser i ramme, album, eller linesker med prints. 
prosessen

La oss bli kjent med hverandre
ta en titt og la. oss møtes på zoom

Når du har tittet rundt på nettsiden min og du liker det du ser, kan ta bestille en helt uforpliktende zoom-samtale. Her kan vi bli kjent med hverandre, du får svar på alle spørsmålene dere skulle ha og vi planlegger den perfekte fotograferingen for dere.

neste steg

neste steg

Når du har booket fotograferingen, avtaler vi et tidspunkt for meg å komme hjem til dere. Jeg tar med et utvalg av produkter som dere kan se og kjenne på; og vi velger ut det beste stedet for fotografering i hjemmet deres. Vi planlegger alle detaljene.

planleggingstime hjemme hos dere
Hjemmebesøk

prosessen

neste steg

Valg av klær og farger har utrolig mye å si for utrykket på bildene. Jeg har et helt kundekleskap som dere kan låne fra. Er du som den nybakte mammaen med på bildene, er også profesjonell hår&sminke inkludert.

farger, klær, accesoires
Styling

prosessen

neste steg

Jeg kommer hjem til dere og vi lager minner for livet. Jeg tar med alt vi trenger, slik at hele opplevelsen blir så stressfri og rolig som mulig for dere.

den store dagen er her

Fotografering

prosessen

neste steg

1-2 uker etter fotograferingen kommer jeg hjem til dere en gang til - denne gangen får dere se bildene (og kanskje filmen) vi tok. Dere har ofte allerede tenkt på hvilke produkter dere liker best og sammen lager vi en skreddersydd bestilling. 

la oss lage minner
Reveal- og bestillingstimen

prosessen

neste steg

Når bilde-produktene deres er ferdige, kvalitetssikrer jeg dem en siste gang og sørger for at de kommer frem til dere på best mulig måte. Enten som forsikret pakke med posten eller jeg leverer dem personlig. Om dere bestiller veggbilder, er også installering inkludert.

forvent noen tårer
Bildene deres er her!

prosessen

hva kundene mine sier

"Tusen takk for at du kapret familien vår så vakkert.

Småbarnstiden går alt for fort og det er en hektisk hverdag så det er sååå viktig for meg å ha bilder som dette å se tilbake på for å huske denne tiden. Og på en eller annen måte klarte du å få frem begge barnas personligheter på bildene!!

elise

se neste

hva kundene mine sier

se neste

"De fineste bildene man kan tenke seg

Nicola er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale Nicola på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!

trine

hva kundene mine sier

se neste

"Anbefaler på det sterkeste!

Nicola er den søteste, fineste og vennligste personligheten, kombinert med fantastiske ferdigheter for å fange de intime, vakre øyeblikkene i livet og overføre dem til et bilde.

noora

hva kundene mine sier

se neste

"Nicola er helt fantastisk med barna!

Nicola er en fantastisk og talentert fotograf. Vi liker egentlig ikke å være foran kameraet, men vi følte oss med en gang behagelig og avslappet med henne. Og resultatet er nydelig. 

iona

as seen on

Priser

alle fotograferinger er inkludert profesjonell styling

Fotografering begynner fra 14 900kr inkludert 6 bilder.
Enkeltbilder fra 2 900kr.

Mine kunder bruker i gjennomsnitt 29 000kr.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

ta kontakt