boudoir-fotografering

empowering women of all ages and sizes

Du er ikke bare mor, kjæreste, datter, karrierekvinne, venninne - men også drømmer, muse, kunster, et dikt. En boudoir- fotografering hyller deg som den unike kvinnen du er - for deg selv - med potensial til å forandre livet ditt for alltid. 

En typisk boudoir-fotografering er ofte ment som en gave til en partner. Kvinnen på et typisk boudoir-bilde er ofte seksualisert, noen ganger objektivisert. Jeg vil endre dette. En kvinnekropp er kunst - uavhengig av størrelse eller alder, uavhengig av en partner. Jeg vil normalisere en naken kropp og la den stå for seg selv. Som en skulptur. Nakenhet trenger ikke å være vulgær eller seksuell.
Min Boudoir-fotografering er for kvinner som ser etter noe som er mykt, rått, feminint og sensuellt. Vi fokuserer mer på din energi enn på din seksualitet - selv om den selvfølgelig også er med. En naken kropp handler ikke bare om seksualitet. Det handler også om å akseptere oss som vi er - kanskje til og med elske oss som vi er; inkludert alt som ikke er perfekt. Som - selvfølgelig - alltid har vært helt perfekt, men har blitt gjort om til uperfekt av vårt samfunn. 

Min misjon som boudoir-fotograf er normaliseringen av kvinnekropper, slik de er. Inkludert magevalker, strekkmerker, you name it. Jeg vil at du mister alle dine usikkerhetene angående din kropp. De fleste av oss føler en viss kroppspress. Og jeg kan ikke vente å se hvordan mine bilder hjelper med å forandre på dette. 

Disse Boudoir-bildene er ikke en gave til en partner, men den beste gaven du kan gi deg selv.

Denne private community'en er åpen til alle kvinner som trenger en confidence booster, a safe place filled with reminders of how amazing you are, that is dedicated to empowering you to feel beautiful - on and off camera.
Strictly women-only!
Empowerment, community, fun, self-love, body-positivity, and photography.

er du litt nyskjerrig, men usikker om dette er for deg? Bli med på facebook først!.

facebook-gruppe

bli med nå

neste steg

Når du har tittet rundt på nettsiden min og du liker det du ser, kan ta bestille en helt uforpliktende zoom-samtale. Her kan vi bli kjent med hverandre, du får svar på alle spørsmålene du skulle ha og vi planlegger den perfekte fotograferingen for deg.

ta en titt og la oss møtes på zoom

La oss bli kjent med hverandre

prosessen

neste steg

Når du har booket fotograferingen, avtaler vi et tidspunkt for oss å treffes for å bli kjent før selve fotograferingen. Jeg tar med et utvalg av produkter som du kan se og kjenne på; og vi  planlegger alle detaljene.

vi treffes!

Planleggingstime

prosessen

neste steg

Valg av klær og farger har utrolig mye å si for utrykket på bildene. Ofte trenges det ikke mer enn en laken. Full hår & makeup er inkludert i alle mine fotograferinger. 

farger, klær, accesoires, lokasjon

Styling

prosessen

neste steg

Vi treffes på det avtalte lokasjonen og lager minner for livet. Jeg tar med alt vi trenger, slik at hele opplevelsen blir så stressfri og gøy som mulig for deg.

den store dagen er der

Fotografering

prosessen

neste steg

1-2 uker etter fotograferingen treffes vi en gang til - denne gangen får dere se bildene (og kanskje filmen) vi tok. Du har kanskje allerede tenkt på hvilke produkter du liker best og sammen lager vi en skreddersydd bestilling. 

la oss lage minner

Reveal- og bestillingstimen

prosessen

neste steg

Når bilde-produktene dine er ferdige, kvalitetssikrer jeg dem en siste gang og sørger for at de kommer frem til deg på best mulig måte. Enten som forsikret pakke med posten eller jeg leverer dem personlig. Om du bestiller veggbilder, er også installering inkludert.

forvent noen tårer

Bildene dine er her!

prosessen

I believe in memories and moments and all the tiny unforgettable things that happen in between. I sleep too long but too little, smile too much, and am at the same time proudly high-maintenance and down-to-earth. My clients like me because I know what flatters you most, but trust me because I know trust is earned, and I work like hell to earn it. Most of all, I honestly, furiously love what I do. And I'm damn good at it.

a full service photographer and wallart specialist based in oslo. norway

meet nicola

Get to know me

... for å kombinere styrking av selvbildet med kunst. Se på det bildet der jeg ser ut som en kvinnelig utgave sv Rodins Grubler. Det har manglet en slik kvinnelig utgave."

"Nicola har et sjeldent talent...

hva kundene mine sier

se neste

Jeg er blitt mer bevisst på min mer kvinnelige side, den feminine siden. Og det er ikke en svak, forsiktig side, den er sterk og modig. Gang på gang er jeg overrasket over at jeg følte meg avslappet og naturlig under fotograferingen.

"Jeg er så glad i og stolt av bildene!

hva kundene mine sier

se neste

hva kundene mine sier

se neste

"Jeg ble forferderlig stolt og kanskje litt forelsket da jeg så bildene.

Noe har blitt vekket, noe har blitt forsterket og min menneskelige usikker har kanskje blitt litt redusert som ledd i denne opplevelse. En følelse av å være sterk, å gjøre dette for meg og ikke for andre.

as seen on

Priser

alle fotograferinger er inkludert profesjonell styling

Fotografering begynner fra 19 900kr inkludert 6 bilder.
Enkeltbilder fra 2 900kr.

Mine kunder bruker i gjennomsnitt 29 000kr.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

ta kontakt