familie-fotografering

bilder som minner om denne fasen av livet

Etter å ha fotografert utallige familier i løpet av de siste årene, og å ha fått tilbakemeldinger om hva disse bildene betyr for dem - har jeg virkelig skjønt den umåtelige verdien av å lage familieminner. Hver eneste familiefotografering har de - de forventede, intime, eller morsomme øyeblikk som du kommer til å verdsette for alltid.
Klemmen som 2-årigen din gir deg, smilet til babyen din når du kiler henne. De stille øyeblikkene når dere er sammen som familie. Latteren til alle når dere prøver å fange barna.

Disse bildene handler om mer enn å dokumentere familien din i denne fasen av livet. De handler om å feire kjærligheten dere har for hverandre og å la deg realisere hva som egentlig betyr mest i livet.

I et nøtteskall... vi hopper over ubehagelige , oppsatte familiebilder.

Vi hopper rett inn og kommer til de gode, ekte øyeblikkene. Hver familiefotografering kommer også til å inkludere et tradisjonelt "bestemor"-bilde, hvor alle ser på kameraet (fordi det er det bestemor forventer, ikke sant?).
Derfra vil vi "go with the flow"; og jeg lover dere, det kommer alltid til å bli fantastisk fint.
neste steg

Når du har tittet rundt på nettsiden min og du liker det du ser, kan ta bestille en helt uforpliktende zoom-samtale. Her kan vi bli kjent med hverandre, du får svar på alle spørsmålene dere skulle ha og vi planlegger den perfekte fotograferingen for dere.

TA EN TITT OG LA OSS MØTES PÅ ZOOM

La oss bli kjent med hverandre

prosessen

neste steg

Når du har booket fotograferingen, avtaler vi et tidspunkt for meg å komme hjem til dere. Jeg tar med et utvalg av produkter som dere kan se og kjenne på; og vi velger ut forskjellige antrekk til fotografering. Her planlegger vi alle detaljene.

PLANLEGGINGSTIME HJEMME HOS DERE

Hjemmebesøk

prosessen

neste steg

Valg av klær og farger har utrolig mye å si for utrykket på bildene. Jeg har et helt kundekleskap som dere kan låne fra. Trenger håret til barnet litt ekstra oppmerksomhet, så får vi selvfølgelig det til også.

FARGER, KLÆR, ACCESOIRES, LOKASJON

Styling

prosessen

neste steg

Vi treffes på det avtalte lokasjonen og lager minner for livet. Jeg tar med alt vi trenger, slik at hele opplevelsen blir så stressfri og gøy som mulig for dere.

DEN STORE DAGEN ER DER

Fotografering

prosessen

neste steg

1-2 uker etter fotograferingen kommer jeg hjem til dere en gang til - denne gangen får dere se bildene (og kanskje filmen) vi tok. Dere har ofte allerede tenkt på hvilke produkter dere liker best og sammen lager vi en skreddersydd bestilling. 

la oss lage minner

Reveal- og bestillingstimen

prosessen

neste steg

Når bilde-produktene deres er ferdige, kvalitetssikrer jeg dem en siste gang og sørger for at de kommer frem til dere på best mulig måte. Enten som forsikret pakke med posten eller jeg leverer dem personlig. Om dere bestiller veggbilder, er også installering inkludert.

forvent noen tårer

Bildene deres er her!

prosessen

hva kundene mine sier

"Tusen takk for at du kapret familien vår så vakkert.

Småbarnstiden går alt for fort og det er en hektisk hverdag så det er sååå viktig for meg å ha bilder som dette å se tilbake på for å huske denne tiden. Og på en eller annen måte klarte du å få frem begge barnas personligheter på bildene!!

elise

se neste

hva kundene mine sier

se neste

"De fineste bildene man kan tenke seg

Nicola er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale Nicola på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!

trine

hva kundene mine sier

se neste

"Anbefaler på det sterkeste!

Nicola er den søteste, fineste og vennligste personligheten, kombinert med fantastiske ferdigheter for å fange de intime, vakre øyeblikkene i livet og overføre dem til et bilde.

noora

hva kundene mine sier

se neste

"Nicola er helt fantastisk med barna!

Nicola er en fantastisk og talentert fotograf. Vi liker egentlig ikke å være foran kameraet, men vi følte oss med en gang behagelig og avslappet med henne. Og resultatet er nydelig. 

iona

as seen on

Priser

alle fotograferinger er inkludert profesjonell styling

Fotografering begynner fra 14 900kr inkludert 6 bilder.
Enkeltbilder fra 2 900kr.

Mine kunder bruker i gjennomsnitt 29 000kr.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

ta kontakt