Hva skal vi ha på oss på familiefotografering

Fotografering

Tilbake til Fotosiden

se på klærne

Her ser vi en annen mulig løsning til spørsmålet “Hva skal vi ha på oss på familiebilder”. Kjolen til mor er veldig lys grønn, som også finnes i skoene til babyen, og enda lysere i lua til babyen, øredobbene til mor og buksen til far. Sidefargene er hvit og lysebrun (skoene og hårpynten til jenta) som vi også ser i det beige antrekket til babyen.

DET BESTE VALGET: MITT KUNDEKLESKAPET
Spør du deg fortsatt “Hva skal vi ha på oss på familiebilder?”? Eller er tanken om å velge ut de riktige klærne fortsatt ikke fristende? Jeg sørger for at valg av klær ikke blir stressende!

Jeg tilbyr et stort utvalg av klær til mor og barna, med et utvalg av fine kjoler og masse klær til gutter og jenter i alle aldre. Når du velger klær fra kundekleskapet mitt trenger du ikke bekymre det for riktig fargevalg. Jeg tar meg av dette!

Dette er et fint eksempel som viser hvordan dere kan inkludere litt mer farger inn i klesvalget deres, men likevel sørge for at det ser harmonisk ut. Fargene som finnes i blazeren til faren og kjolen til jenta, er speilet i accessoirene til mora (skoene og øredobbene) og i skoene til jenta. Forskjellige nyanser av lysebeige og hvit sørger for at hele utvalget virker som det hører sammen.

Og et siste eksempel:

HVA SKAL VI HA PÅ OSS PÅ FAMILIEBILDER? – VALG NO 3
Kjolen til mor er lysegrå, det samme med buksen til far og skjorten til gutten. Grå er dermed hovedfargen i dette utvalget. Beige er en sidefarge og finnes i bukseselene til gutten, hårpynten til jenta, og også i kjolen og skoene hennes – og i en litt annen nyanse i skjorten til faren. Den tredje fargen, hvit, finnes i buksen til gutten og kjolen til jenta. Vi ser ingen andre farger som forstyrrer eller tar oppmerksomhet. Hvis noen hadde hatt på seg sko i en annen farge hadde det kun vært en liten detalj, men som likevel kunne forstyrre.


La oss se på et annet eksempel:

HVA SKAL VI HA PÅ OSS PÅ FAMILIEBILDER? – VALG NO 2

Har dere bestilt en familiefotografering, og det største spørsmålet er: Hva skal vi ha på oss på familiebilder? Da har du kommet til riktig sted. Les alt om hvordan du velger de rette antrekkene med de riktige fargene til familien din!

Valgene dere tar om hva dere skal ha på dere, har utrolig mye å si for hvordan bildene deres kommer til å se ut. Det er lett å undervurdere effekten av for eksempel en spesiell kjole med den rette fargen kan ha. Det føles kanskje som et vanskelig valg, men om du følger reglene som jeg beskriver her, blir det lett og gøy å velge klær som kler dere og går sammen. Bildene kommer til å være familieminnene deres. Så la oss begynne!

KOORDINER FARGER
Jeg anbefaler alltid å velge lune, duse farger til familiebildene deres. Disse fargene kler alle, og det viktigste: de tar ikke fokus vekk fra dere. Av samme grunn anbefaler jeg å ikke velge store mønstre, logoer, tekster, eller bilder på klærne deres. Vi ønsker å ha dere som hovedfokus på bildene.

Fargene til klærne deres bør komplimentere hverandre.

Det er ofte lettest å velge hva mor skal ha på seg først, og så koordinere far og barna sine klær rundt fargene som finnes i mor sine klær. (Grunnen for dette er at mor ofte har den sterkeste meningen om hva hun vil ha på seg. Hvis det er en annen person i familien deres som har tatt på seg denne rollen, dere kan selvfølgelig koordinere rundt dem!

 
IKKE “MATCH”!
Jeg anbefaler å ikke velge de samme fargene til hele familien. Ikke match! Istedenfor, blend farger og koordiner! Det er mye finere å velge en fargepallett av to eller tre forskjellige farger som går sammen. Velg en eller to hovedfarger, og en eller to sidefarger, som går sammen med hovedfargen. Det er absolutt mulig å velge flere nyanser av den samme fargen og ta inn de andre fargene gjennom valg av accessoirer, som sko, skjerf, lue, hårspenner eller bukseseler.

Når du først har begynt med dette kan det bli veldig gøy å gå gjennom klesskapet deres og velge de perfekte kombinasjonene!

For å gjøre hele teorien litt mer anvendt, la oss se på noen eksempler:

HVA SKAL VI HA PÅ OSS PÅ FAMILIEBILDER? – VALG NO 1


SHARE THIS POst

få det nå!

La oss være ærlig - du kan ikke bestille en profesjonell fotograf for alle de små, daglige øyeblikk med barna dine, som er så viktig å dokumentere. Derfor laget jeg denne guiden - med masse små tips og triks (som gjør en stor forskjell) om hvordan du kan ta bilder av barna dine med mobilen din. 

Ta bilder av dine egne barn med mobilen din.