si hei!

Det spiller ingen rolle hvordan du fant veien hit - jeg tror på skjebnen og jeg er så glad for at du er her. 

Kanskje du bare er nysgjerrig på hvem det er som driver denne lille delen av nettet, eller du allerede har en idé hva jeg kan hjelpe deg med - bare ta deg et lite øyeblikk å bli kjent med meg. Og så gleder jeg meg å høre fra deg og bli kjent med DEG! Og det er ingen spørsmål som er for dumme. 

Hei! Jeg er Nicola!

claire w.

"For the first time ever I am caught up on a course. 
It’s a miracle!"

Jeg hadde aldri drømt å bli fotograf; men muligens var det uansett alltid meningen for at jeg skulle bli en. Fotografering har alltid vært høyt verdsatt i familien min - jeg var i mørkerommet allerede da jeg var barn. Jeg har de fineste bildene av meg og søskene mine da vi var små - det tok meg litt tid å forstå hva det er verdt. 

Disse bildene er så fulle av kjærlighet - jeg kan se hvor elsket og beskyttet vi var når jeg ser på dem. Og det er akkurat dette jeg vil lage for kundene mine. Jeg vil vise deg for en gave familien din er, hvor heldige dere er å ha hverandre - noe som er fort glemt i en hektisk hverdag med små barn.

Jeg vil vise deg hvor heldig du er gjennom bildene mine. 

Familien min, hjemme og borte, og takknemlighet. 

Som en flerkulturell familie, med forskjellige hudfarger, flere morsmål, nasjonaliteter og kulturelle bakgrunner - og at jeg har bodd i flere land på tre forskjellige kontinenter, har vist meg at "hjemme" kan være overalt. 
Vi elsker lange, late frokoster, å være på stranda, smake ny mat, og utforske andre land. Vi teller ned dagene til vi endelig kan reise igjen! 

mer om meg på instagram

F.R.I.E.N.D.S

no 1 fan

Lady Gaga, Adele

på repeat 

en middagslur

aldri sier nei til

your best year ever

på sengeborda mi

jorda rundt

drømmeferie

sjokolade, alltid

opprettholdt av

Jeg er en utadvendt introvert, en visuell perfeksjonist, og en håpløs optimist, som elsker lister, planer og drømmer. Gi meg god mat og litt sjokolade etterpå, og du har vunnet meg over. 

la oss bli bedre kjent

I et nøtteskall

hva kundene mine sier

"Tusen takk for at du kapret familien vår så vakkert.

Småbarnstiden går alt for fort og det er en hektisk hverdag så det er sååå viktig for meg å ha bilder som dette å se tilbake på for å huske denne tiden. Og på en eller annen måte klarte du å få frem begge barnas personligheter på bildene!!

elise

se neste

hva kundene mine sier

se neste

"De fineste bildene man kan tenke seg

Nicola er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale Nicola på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!

trine

hva kundene mine sier

se neste

"Anbefaler på det sterkeste!

Nicola er den søteste, fineste og vennligste personligheten, kombinert med fantastiske ferdigheter for å fange de intime, vakre øyeblikkene i livet og overføre dem til et bilde.

noora

hva kundene mine sier

se neste

"Nicola er helt fantastisk med barna!

Nicola er en fantastisk og talentert fotograf. Vi liker egentlig ikke å være foran kameraet, men vi følte oss med en gang behagelig og avslappet med henne. Og resultatet er nydelig. 

iona