Er dere en familie som ønsker seg familiebilder eller en familiefilm? Eller er du en liten bedrift i Norge, som trenger bilder eller video? Eller er du en fotograf, som ønsker å lære mer om å ta lyse og luftige lifestyle familiebilder? Du har kommet til rett sted!

elsker

Få Lifestylebilder & Videoer som du               

Jeg er nicola og jeg hjelper deg å

norsk

English

si hei!

Det spiller ingen rolle hvordan du fant veien hit - jeg tror på skjebnen og jeg er så glad for at du er her. 

Kanskje du bare er nysgjerrig på hvem det er som driver denne lille delen av nettet, eller du allerede har en idé hva jeg kan hjelpe deg med - bare ta deg et lite øyeblikk å bli kjent med meg. Og så gleder jeg meg å høre fra deg og bli kjent med DEG! Og det er ingen spørsmål som er for dumme. 

Hei! Jeg er Nicola!

claire w.

"For the first time ever I am caught up on a course. 
It’s a miracle!"

Jeg hadde aldri drømt å bli fotograf; men muligens var det uansett alltid meningen for at jeg skulle bli en. Fotografering har alltid vært høyt verdsatt i familien min - jeg var i mørkerommet allerede da jeg var barn. Jeg har de fineste bildene av meg og søskene mine da vi var små - det tok meg litt tid å forstå hva det er verdt. 

Disse bildene er så fulle av kjærlighet - jeg kan se hvor elsket og beskyttet vi var når jeg ser på dem. Og det er akkurat dette jeg vil lage for kundene mine. Jeg vil vise deg for en gave familien din er, hvor heldige dere er å ha hverandre - noe som er fort glemt i en hektisk hverdag med små barn.

Jeg vil vise deg hvor heldig du er gjennom bildene mine. 

Familien min, hjemme og borte, og takknemlighet. 

Som en flerkulturell familie, med forskjellige hudfarger, flere morsmål, nasjonaliteter og kulturelle bakgrunner - og at jeg har bodd i flere land på tre forskjellige kontinenter, har vist meg at "hjemme" kan være overalt. 
Vi elsker lange, late frokoster, å være på stranda, smake ny mat, og utforske andre land. Vi teller ned dagene til vi endelig kan reise igjen! 

personlige blogginnlegg 

mer om meg på instagram

F.R.I.E.N.D.S

no 1 fan

Lady Gaga, Adele

på repeat 

en middagslur

aldri sier nei til

your best year ever

på sengeborda mi

jorda rundt

drømmeferie

sjokolade, alltid

opprettholdt av

Jeg er en utadvendt introvert, en visuell perfeksjonist, og en håpløs optimist, som elsker lister, planer og drømmer. Gi meg god mat og litt sjokolade etterpå, og du har vunnet meg over. 

la oss bli bedre kjent

I et nøtteskall

Velkommen

les mer

Lær hvordan du kan ta lyse og luftige bilder med ekte emosjoner mellom kundene dine.

kursing

Er du en fotograf?

03

les mer

Løft bedriften din til nye høyder med profesjonelle og representative bilder.

bedriftsfotografering

Driver du en bedrift?

02

les mer

La meg lage minner for familien deres, som dere kommer til å se tilbake på i mange, mange år.

familiefotografering

Er du en familie?

01

Jeg kan ta familiebildene deres, hjelpe deg med oppdaterte bedriftsbilder eller video, eller lære deg hvordan du kan ta lyse og luftige lifestyle familiebilder og hvordan du kan lage videoer til fotokundene dine. 

Jeg vil gjerne hjelpe deg med å få det du trenger!

Hvordan kan vi jobbe sammen?

elise k.

Småbarnstiden går alt for fort og det er en hektisk hverdag så det er sååå viktig for meg å ha bilder som dette å se tilbake på for å huske denne tiden. Og på en eller annen måte klarte du å få frem begge barnas personligheter på bildene!!

Tusen takk
for at du kapret familien vår så vakkert.

se neste tilbakemelding

trine g

Nicola er en utrolig dyktig fotograf som tar de fineste bildene man kan tenke seg. Det ble utrolig mange fine bilder. Vi kan anbefale Nicola på det sterkeste! Tusen hjertelig takk!!

De fineste bildene man kan tenke seg

se neste tilbakemeldingen

Hva kundene mine sier

la oss jobbe sammen

Mellom et liv som mamma til 3, selvstendig næringsdrivende, og å ta vare på alle de små tingene som vi alle driver med til daglig, er det ikke mange øyeblikk til å ta en pause og reflektere. Men bare en titt på familiebildene våres viser meg hvor heldige jeg er! Og jeg vil det samme for deg!

for drømmerne...

hvorfor

Grab Your Guide

A lot of moving pieces go into planning a wedding day timeline and we know it can be overwhelming! Grab our free guide to plan the perfect timeline for your day. 

paste your mailing list code here