Hvorfor den beste tiden for familiefotografering er NÅ.

Fotografering

Tilbake til Fotosiden

se på bildene

Hvor ofte ser du på barna dine, og ønsker at du kunne stoppe tiden? Hvor ofte ser du på barna dine og prøver å ta inn alt du ser samtidig og ønsker du kunne lagre det på et trygt sted hvor du for alltid kan ta disse minnene tilbake i livet? 
Alle de små detaljene, det myke babyhåret, de glatte kinnene, de bittesmå tærne, de perfekte øyevippene, lukten av barnet ditt. Hjertet ditt. Som vokser og blir større og blir til et fantastisk menneske som du hjelper å forme og støtte og guide på veien ut i verden. 

Vi skaper barndommen til barna våre - hver eneste dag. Og hver eneste forelder, hver eneste mamma eller pappa, fortjener å ha minner av dette. Disse små øyeblikkene i livet sammen med barna våre, som får større og større betydning mens tiden går. Derfor er jeg helt overbevist på at den beste tiden for familiefotografering er nå. I akkurat den fasen dere er i nå.

Jeg startet med å jobbe som fotograf fordi jeg elsker å se livet gjennom kameraet mitt. Da jeg tok bilder for mine første kunder, familier med barn og kjærlighet, ønsker og drømmer - da jeg så resultatet av hva jeg fanget, da jeg fikk se og høre hva disse bildene betyr for mine familier - først da begynte jeg å forstå hva som egentlig er det viktigste i jobben min. 
Ja, dette er en bedrift og jeg jobber hardt for at det skal fungere som levebrød for min egen familie. Men det aller viktigste, den egentlige grunnen for at jeg gjør det jeg gjør, er å kunne skape noe som har så utrolig stor verdi for kundene mine - for deg!

Bildene og filmene mine skal gjøre deg stolt og lykkelig og åpne øynene dine for det som faktisk betyr mest i livet.

Ta disse bildene - NÅ! Du kommer aldri til å angre på det!

Uavhengig av årstid lager vi minner for livet. Har du lyst til å se på hva vi kan få til på de forskjellige stedene og til forskjellige årstider?


SHARE THIS POst

få det nå!

La oss være ærlig - du kan ikke bestille en profesjonell fotograf for alle de små, daglige øyeblikk med barna dine, som er så viktig å dokumentere. Derfor laget jeg denne guiden - med masse små tips og triks (som gjør en stor forskjell) om hvordan du kan ta bilder av barna dine med mobilen din. 

Ta bilder av dine egne barn med mobilen din.